زردک (هویج وحشی)


۱) زردک یا هویج وحشی باعث بهبود کلسترول بالا، سرطان و یبوست می‌شود.

‍ ۲) مواد مغذی موجود در زردک یا هویج وحشی: فیبر، فولات، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین K

۳) در بعضی افراد زردک یاهویج وحشی باعث ایجاد آلرژی می‌شود. اگر نسبت به مواد غذایی مثل گردو، هویج، انجیر، جعفری آلرژی دارید از مصرف زردک خودداری کنید. یک فنجان زردک پخته (۱۵۶گرم) دارای ۱۱۱ کالری انرژی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *