اسفناج، سرشار از املاح

۱) اسفناج باعث بهبود سرطان، بیماری‌های چشمی ، کم‌خونی و سلامت استخوان می‌شود.

۲)  اسفناج با جذب برخی مواد معدنی و دارو‌ها تداخل دارد و به افرادی که بیماری سنگ کلیه و مثانه دارند مصرف این ماده توصیه نمی‌شود.

۳) مواد مغذی موجود در اسفناج شامل : بیوفلاوونوئید ، فولات ، لوتئین (آنتی اکسیدان) ، پتاسیم ، ریبوفلاوین ، زیکسانتین ، ویتامینA ، ویتامینB6 ، ویتامینC ، ویتامینK


مطالب مرتبط:

https://www.healthline.com/nutrition/foods/spinach

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *