۱) ذرت باعث بهبود بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و بیماری دژنراسیون ماکولار(بیماری چشم) می‌شود.

۲) مواد مغذی موجود در ذرت:فرولیک اسید (ترکیب ضد سرطان)، فیبر، فولات، پتاسیم، تیامین، لوتئین (آنتی‌اکسیدان)

۳) توصیه می‌شود افرادی که به بیماری پلاگرا (کمبود نیاسین یا تریپتوفان) دچار هستند از ذرت استفاده نکنند. یک لیوان متوسط ذرت (۹۰گرم) دارای ۷۷ کالری انرژی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *