۱) سیب زمینی باعث بهبود سرطان و فشارخون بالا می‌شود.

۲) بهتر است بیمار مبتلا به دیابت، بیماری‌های مفصلی و مشکلات هاضمه و گوارش از مصرف سیب زمینی پرهیز کند. ممکن است سیب زمینی‌های جوانه زده و سبز رنگ مسمومیت ایجاد کنند.

۳) مواد مغذی موجود در سیب زمینی: فیبر، منیزیم، کولینرژیک اسید(ترکیب ضد سرطان)، کوکوآمین(ترکیباتی که فشار خون را کاهش می دهند.)، پتاسیم، ویتامین C، ویتامین B6


مطالب مرتبط:

http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=48

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *