🔹پسته کم کالری ترین آجیل است.
✅ سرشار ازفسفر، مس، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، روی، منگنز، سلنیوم و انواع ویتامین‌های B است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و از بیماری‌های متعدد پیشگیری می‌کند.همچنین جذب ویتامین هایA,DوK را افزایش می‌دهد.
✅مقدارپتاسیم بالای پسته  برای کاهش فشارخون حائز اهمیت است.
✅ پسته سرشار از ویتامین E می‌باشد. در نتیجه مصرف روزانه پسته منجر به محافظت هرچه بیشتر پوست شما در برابر اشعه ماورای بنفش می‌گردد.
‍ ✅ پسته حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از آنتی اکسیدان‌هاست. .این آنتی‌اکسیدان‌ها از مرگ سلولی می‌کاهند و در نتیجه از سرطان پیشگیری می‌کنند.

✅ ویتامین B6 موجود در پسته برای تولید هموگلوبین ضروری است.همچنین مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است،مس موجود در پسته نیز جذب آهن را بالا می برد، بنابراین خوردن پسته به افرادمبتلا به کم خونی  توصیه می‌شود.
ویتامین B6 که در پسته وجود دارد تاثیرات بسیار خوبی نیز بر سیستم عصبی بدن دارد.

💐💐#ویژه_نامه_نوروز💐💐

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *