بادام زمینی

🔸بادام زمینی یک آجیل پرکالری و منبع خوب انرژی می‌باشد.چربی بالایی دارد و آن را در گروه دانه‌های روغنی طبقه‌بندی می‌کنند.
🥜 بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی است و در بین آجیل ها، دارای بیشترین مقدار پروتئین می‌باشد.
🥜 بادام زمینی دارای آنتی‌اکسیدان نیز می‌باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می‌کند و سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.
🥜 ویتامین E موجود در این آجیل یکی از اساسی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌هاست و در نرم نگه داشتن و لطافت پوست موثراست.


🥜 بادام زمینی سرشار از فسفر است و نقش مهمی در رشد و نگهداری بافت‌های بدن دارد.
🥜 این آجیل پرخاصیت درد معده را از بین می‌برد،برطرف کننده‌ی زخم مثانه و سوزش مجاری ادرار است.
🥜 بادام زمینی نرم کننده سینه، مسکن سرفه و دردهای حنجره است.
🥜 شیر را در مادران شیرده زیاد می‌کند و بسیار مقوی است.
🥜 بادام زمینی، غذایی عالی برای مغز است و مصرف آن در دوران بارداری و شیر دهی توصیه می‌شود.

💐💐#ویژه_نامه_نوروز💐💐

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *