🔹فندق دارای ارزش تغذیه‌‌ای بسیار بالا و خواص متعدد است.
🌰 فندق حاوی چربی، کربوهیدرات، پروتئین و آب است.
🌰 این آجیل منبع مناسب کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین های B1، B2 و B6 می‌باشد.این ویتامین‌ها برای حفظ سلامت مغز و خون سازی ضروری هستند، به همین دلیل مصرف آن به کودکان درحال رشد توصیه می‌شود.
🌰 حاوی ویتامین E است که برای سلامت ماهیچه‌ های قلب و دیگر ماهیچه‌ های بدن ضروری است و در کاهش احتمال ابتلا به سرطان نقش دارد.


🌰 فندق با داشتن روغنی خاص (اسید اولئیک)، پروتئین، کربوهیدرات، بتاسیتوسترول، ویتامین‌ها و املاح ضروری، از اهمیت تغذیه ای زیادی برخوردار است.
🌰 در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان (مخصوصا سرطان سینه و پروستات) نقش دارد.
🌰 برای تقویت بدن، روده و معده، درمان سرفه، درد سینه و کبد، خارج کردن سموم از بدن، ریزش مو و سوزش مجاری ادرار مفید می‌باشد.

💐💐#ویژه_نامه_نوروز 💐💐

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *