پیاز و بهبودی سرطان

۱) پیاز باعث بهبود حملات قلبی، کلسترول بالا، قند بالا، سرطان ریه و سایر سرطان‌ها و عفونت باکتریایی می‌شود.

۲) پیاز باعث نفخ شکم می‌شود. پختن پیاز در حرارت بالا باعث ازبین رفتن دیالیل سولفاید(ماده فیتوشیمیایی محافظت کننده در برابر سرطان) می‌شود، بنابراین مصرف پیاز به صورت خام بیشتر توصیه می‌شود.

۳) مواد مغذی موجود در پیاز : پتاسیم، بتاکاروتن، کروم، فلاوونوئیدها و ویتامین C

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *